Creatieve Coaching

In je eentje is het soms erg lastig om een bepaalde wens te realiseren. Dan is het prettig dat je ondersteuning krijgt van een coach. Deze geeft je een duwtje in de goede richting en helpt je op weg of helpt je met het hele creatieve proces. Om zo jou doel te bereiken.

Als je bij mij creatieve coaching doet dan werk je met creatieve opdrachten. Daar heb je echt geen teken- en schilderervaring voor nodig. Iedereen is namelijk creatief op zijn eigen manier.

Via de opdracht ga je aan de slag met het beeld van je doel. Je werkt met de voorstelling van wat jij wilt bereiken. Een tekening, een schilderij, een collage of een kleiwerkstuk maken veel duidelijk. Het beeld – de kleur, de vorm, de lijn, de beweging, het formaat, de plek op het papier – geeft informatie. Hier gaan we het dan over hebben.

Via het beeld zie je je kwaliteiten en dat wat je nog kunt ontwikkelen. Deze inzichten oefen je stap voor stap in je dagelijkse leven. Je wens wordt steeds meer werkelijkheid. Je bereikt je doel.

Wil je een vrijblijvend gesprek met Daniëlle Terpstra om te kijken of zij jouw kan helpen je doel te realiseren? Hieronder aan de pagina zie je haar email adres.

Creatieve Coaching